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Thank you for your recent Freedom of Information request about interpretation services.   
Please find the Trust’s response below. 

1)  From 1st January 2017 – 31st December 2017 how much did your Trust spend of 
interpreting services?  

 This information is withheld under Section 43 of the FOI Act as the Information 
requested is commercially sensitive. 

2)  Do you service interpreting requirements in-house or do you outsource to a third 
party company?  
2gether uses a third party supplier. 

3)  If you use a third party to service interpreting requirement 

a.  What is the name of the organisation you outsource to?  
Prestige Network   

b.  Is the interpreting services provision contracted under a OJUE/Framework or 
is the service provided off contract?  
Current service was procured via a local tender.  New contract will be via 
a framework 

c.  If contracted what OJUE/Framework contract is the Trust accessing and when 
does the contract expire?  
Current contract will expire on 30/11/18   

d.  Please provide both dates if telephone and face to face interpreting are 
contracted separately.  
Prestige Network 

Yours sincerely, 
 

Lisa Evans 
 
LISA EVANS 
Information Governance Officer 
2gether NHS Foundation Trust 
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Copyright & Reuse of Public Sector Information  

The information and material that is routinely published is subject to 2gether NHS Foundation Trust's 
copyright unless otherwise indicated. Unless expressly indicated on the material to the contrary, it may be 
reproduced free of charge in any format or medium, provided it is reproduced accurately and not used in a 
misleading manner.  Where any of the copyright items are being re-published or copied to others, you must 
identify the source of the material and acknowledge the copyright status. Permission to reproduce material 
does not extend to any material accessed through the Trust website that is the copyright of third parties. 
You must obtain authorisation to reproduce such material from the copyright holders concerned. For further 
guidance on a range of copyright issues, see the Office of Public Sector Information (OPSI) web site: 
www.opsi.gov.uk/advice/crown-copyright/copyright-guidance/index.htm 

or write to: OPSI, 102 Petty France, London SW1H 9AJ. 

http://www.opsi.gov.uk/advice/crown-copyright/copyright-guidance/index.htm

